-35%
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Домашня Сироварня - Експрес-комплекс для виготовлення домашнього сиру за 24 години
Переваги
- Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
- На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
- Для того чтобы получить крайне вкусную продукцию вам будет достаточно подождать сутки;
- Это самый полезный и качественный сыр, который только вы могли пробовать в своей жизни.
Польза сыра
- Благодаря только одному продукты вы сможете ежедневно получать полный набор необходимых витаминов и минералов;
- Сыр позволяет укрепить кости и зубы, в следствии чего вам не будут грозит никакие заболевание и боли;
- Продукт благоприятно влияет на состояние внешности, в частности укрепляются волосы и улучшается состояние кожи;
- Нормализируются все обменные процессы, улучшается пищеварение;
- Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
- Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
- Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.
Переваги
Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:
- Натуральний і збалансований склад.
- Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
- У три рази дешевше магазинного сиру.
- Економія сімейного бюджету.
- Доступна ціна експрес комплексу.
- Висока якість.
- Легкість приготування.
- Чудовий смак.
- Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.
Склад
У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.
- Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
- Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
- Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
- Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.
Благодаря такому комплексу вы сможете буквально за сутки получить самый вкусный и качественный сыр, который действительно будет отвечать всем заявленным стандартам.
Способ применения
- Выдержать молоко в течение 8-24 часов после удоя. Молоко должно иметь слегка кисловатый привкус.
- Нагреть молоко до 32 градусов Цельсия. Содержимое "Закваска" добавить в молоко, через минуту размешать и подождать 40-60 минут.
- Нагреть молоко до 32 градусов Цельсия. Содержимое "Фермент" (1/4 часть)растворить в небольшом количестве холодной кипячёной воды и добавить в молоко. Размешать и подождать 40-60 минут.
- Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
- Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
- Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
- Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.
Форма випуску:
- 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
- 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.
Основні | |
---|---|
Вага | 76 г |
Склад | Биологически активные микроорганизмы, Сычужные ферменты, Кальций, Биологически активные бактерии |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 189 ₴